Jak nevypadat v košili nudně?

_DSC9176 resize

 

Košile s motýlkem není pouze slavnostní či formální záležitostí. Pokud nemusíte dodržovat přísně předepsaný dress code, můžete být ve výběru motýlka kreativnější a dovolit si nosit i výraznější kombinace. Správný gentleman by měl motýlek vnímat nejen slavnostně, ale také jako naprosto běžnou část svého šatníku.

Motýlek je výrazný doplněk, který má schopnost celý outfit ihned oživit a už dávno neplatí, že musí být pouze látkový. Naopak! V módě jsou i kované motýlky, které, ačkoliv jsou vyrobené z barevných kovů a oceli, vás mile překvapí svou pohodlností a lehkostí. Vůbec první kované motýlky na světě jsme začali vyrábět v našem rodinném kovářství Ondracek. Dnes si v naší stálé kolekci můžete vybrat ze 7 modelů pánských motýlků a 5 modelů dámských broží. Kolekci postupně rozšiřujeme a doplňujeme také o limitované edice. Každý kus, který vznikne z naší řemeslné výroby je originál s jedinečným designem. 

Kované motýlky jsou jak pro milovníky extravagance tak i pro příznivce tradiční pánské módy. Pokud máte raději decentnější vzhled, určitě nic nezkazíte volbou světlé jednobarevné, případně jemně vzorované košile v kombinaci s měděným motýlkem s tmavším stínováním. - Mr. SHARP, Mr. POPPY 

 

1T6A5123-2 resize

 

Rádi byste váš šatník obohatili? Nebojte se zkusit pruhované nebo kostkované kalhoty, barevnou košili a některý z výraznějších modelů naší kolekce, jako je Mr. SHINY, Mr. DOT nebo Mr. TRIANGLETaková kombinace zaručeně zaujme!

pixlr_20200207113927942 resize

 

 Mr. DOT resize

 

Pokud jste milovníky hnědých kožených doplňků a přírodních odstínů, bude Mr. GINGER přesně tím doplňkem, který dodá vašemu outfitu šťávu! Mosazný střed v kontrastu s tmavou zrezlou ocelí dělá z Mr. GINGERa nezaměnitelný model kolekce Ondracek BT. 

 

_MG_3833

 

Motýlky a brože lze také na přání personalizovat v podobě ručně vyrytého monogramu, datumu svatby nebo krátkého věnování. Každý motýlek i brož vám zašleme ve stylové krabičce, kam je můžete opětovně ukládat.

Prohlédněte si celou naši kolekci a vyberte, který by slušel vám → Ondracek BowTies

Zpět do obchodu