Eliška Studničková

 

Připravili jsme pro Vás rozhovor se svatební koordinátorkou, taneční choreografkou a zakladatelkou agentury NO LIMIT Production - Eliškou Studničkovou. Eliška svou práci dělá s láskou a nadšením již několik let a na výsledcích její tvorby je to znát: každá svatba je do detailu promyšlená a nazdobená a taneční vystoupení jsou plná energie. Elišku jsme navštívili v Českých Budějovicích a zeptali jsme se například i na to, co si myslí o naší značce Ondracek BowTies a jak vypadá její běžný pracovní den.

IMG_20181208_20162022222

Co tě při koordinaci svateb nejvíce inspiruje a ovlivňuje?

Inspirují mě především manželské páry, které chtějí vyzkoušet něco jiného než je zvykem. Ráda totiž vymýšlím nové koncepty výzdoby nebo třeba nápady na pojetí celého svatebního dne.


Jaký je tvůj běžný pracovní den?

Můj pracovní den má bohužel jen 24h. Vzhledem k tomu, že vedu Taneční studio i agenturu, musím si každý den velmi dobře rozplánovat.  Nicméně, mám velké štěstí, že každý můj pracovní den je jiný. Když jsou akce pracuje se do noci nebo do rána např. u maturitních plesů. A když ne, většinou jsem v úzkém spojení se svou asistentkou, kdy řešíme administrativu tanečního studia, poté mám jednání s budoucími klienty, vyřizují poptávky a objednávky, tvořím svatební koncepty výzdoby a trénuji cca. 4h každý druhý den své taneční kurzy. Když zbyde čas vyřizuji emaily.

 

Jaký je pak samotný den D, den svatby?

Den svatby je vždy velmi dojemný, milý a z naší strany troufám si říci i organizovaný. Mám štěstí na skvělý tým, který pro svatby se mnou dýchá a baví je atmosféra. Pokud máte takové lidi kolem sebe je pak samostatná koordinace velmi příjemná.

1076052


Co z toho, co víš nyní, by sis přála vědět už v 18 letech?

Naučit se znát cenu svých služeb :-). Myslím, že jsem se v počátcích podceňovala a nevěřila si, i když jsem odváděla dobrou práci. Také kniha Mít vše hotovo, která mě naučila si organizovat více svůj čas a díky ní bych toho v 18 letech zvládla ještě více.


Jak bys popsala naši značku Ondracek BowTies někomu, kdo o ní ještě neslyšel?

Projekt naprostých nadšenců, úžasných šikovných lidí, kteří se rozhodli v dnešní době jít cestou ruční tvorby, což velmi oceňuji a fandim jim. Jejich výrobky vám vydrží snad navěky.


Který motýlek/brož od Ondracek BT se ti nejvíc líbí?

Jsou nádherné všechny. Nyní se rozhodují mezi měděným nebo mosazným, který si chci k Vánocům pořídit.

 

Co tě vedlo k tomu stát se koordinátorkou svateb a k založení agentury No Limit Production?

Začalo to asi tím, když jsem už od střední školy začala stavět choreografie pro maturitní plesy. Když jsem v zákulisí viděla, jak akce probíhají, strašně mě lákalo lidem pomoci a jejich event zorganizovat tak, aby si ho užili. A v tom si myslím, že je důležitá naše práce. Vložíte peníze do akce, kterou si přece chcete hlavně užít a ne řešit organizační věci.


Je nějaké místo, kde svatby organizuješ nejraději?

Oblíbené místo nemám. Za těch několik let zkušeností jsem totiž přišla na to, že nezáleží na tom, kde se svatba koná, ale jací lidé na svatbě jsou. Pokud jsou lidé příjemně nalazeni a chtějí si akci užít, vždy se svatba povede. Samozřejmě vysněné místo organizace svatebního obřadu je pro mě stále asi pláž u moře.

008_Lucka_Petr

Zpět do obchodu